Nyhedsbrev 2018

SKET i 2017:

Tur til ”Sommersang i Mariehaven” den 9. juli 2017.

Da turen til ”Sommersang i Mariehaven” sidste år havde været en succes, besluttede bestyrelsen at gentage arrangementet

søndag den 9. juli 2017. Desværre måtte turen aflyses på grund af manglende tilmeldinger.

Koncert med 3 af LØVERNE og McGuinness fredag den 6. oktober 2017 i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter.

Knap 200 mennesker var samlet til koncert i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter. Det blev en fantastisk koncert!

Det var en dejlig musikoplevelse med en blanding af Løvernes mangeårige danske repertoire og McGuinness nyfortolkninger af irsk musik. Der var en rigtig god stemning, og folk klappede med lige fra første nummer. Imellem numrene var der også en rigtig god ”pingpong” mellem McGuinness og Løverne, så lattermusklerne blev også rørt.

Som aftenen skred frem, var vi vidner til, at selvom Løverne er nogle ældre mænd, så kan de stadig godt synge og spille, og alle i gruppen McGuinness var yderst musikalske, og deres sangstemmer var rigtig gode.
Da koncerten lakkede mod enden, var der stående applaus til musikerne, og de måtte da også ud i flere ekstra numre. Efter koncerten var der servering af lækre platter, og aftenen sluttede af med hyggeligt samvær ved bordene i hallen.

Arrangementet blev afholdt sammen med Ulbjerg Idrætsforening. Arrangørerne har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger efter arrangementet. Det er første gang, at Musikforeningen Klinten har arrangeret indendørs koncert i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, og efter denne dejlige oplevelse har vi bestemt lyst til en koncertgentagelse.

Dette sker i 2018:

Generalforsamling den 20. marts 2018.

Har du ideer til arrangementer i musikforeningen eller blot lyst til at deltage, så kom til vores generalforsamling tirsdag den 20. marts 2018 kl. 19.30 i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenters mødelokale.

Koncert til efteråret 2018.

Som tidligere nævnt vil vi meget gerne afholde en koncert igen til efteråret, men er lidt i tvivl, om hvilken musik vi skal satse på. Hvis I har nogle forslag/emner, som I tænker kunne være oplagte i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, vil vi meget gerne høre fra jer snarest muligt!! Vi har ganske vist forespørgsler ude ved forskellige kunstnere, men der er intet aftalt endnu.

Lyst til medlemskab af Musikforeningen ”Klinten”?

Hvis du/I skulle have lyst til at støtte vores forening, så vi kan udvikle nye aktiviteter inden for musik og kultur her i området, er der mulighed for at blive medlem af foreningen.

Der er mulighed for at indbetale et af nedenstående medlemskaber:

Personligt medlemskab 50 kr. årligt

Husstandsmedlemskab 75 kr. årligt

Firmamedlemskab 100 kr. årligt

Kontingentet kan overføres til Den Jyske Sparekasse i Skals på konto 9261 305-07-40470 senest torsdag den 1. marts 2018. Skriv venligst navn ved indbetalingen. Der er dog også mulighed for at betale kontingentet til kasserer Kirsten Johansen.

Til sidst vil vi gerne takke for jeres støtte og opbakning.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for

Musikforeningen ”Klinten”